Stupul.ro
Contul meu Mierea de la Aterman Taticul Albinelor Contact
Miere Salcam
Miere Poliflora
Miere Tei
Capaceala
Propolis
Pastura
Nu aveti produse in cos | Moneda: RON, EUR
Cautare
Cautare avansata


Newsletter

Pentru abonare introduceti adresa de e-mail in campul de mai jos.

Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea site-ului stupul.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. 
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. 
Versiunea actuala poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.
Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Acest site este intretinut si administrat de Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala. 
Proprietarul site-ului este Aterman Nicolae Marian.
Intregul continut al site-ului stupul.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea stupul.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul stupul.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul stupul.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Aterman Nicolae Marian intreprindere Individuala, fara acordul scris al acesteia.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala , in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri. 
Valoarea maxima a obligatiilor Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala de la acest client. 
Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@stupul.ro.
Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala , Brasov , Strada Zizinului  nr. 10 bl.38 ap.3 , Judetul Brasov . In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
Orice conflict aparut intre Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia
persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004
privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in
sectorul comunicatiilor electronice, Aterman Nicolae Marian Intreprindere
Individuala cu sediul in localitatea Sinca Veche nr. 25 Comuna Sinca  , judetul Brasov , inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Brasov  sub nr. F08/274/12.03.2009
avand CUI 25280089 , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si
numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati
despre dumneavoastra.Prin furnizarea adresei de email pe site-ul stupul.ro va
dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter
personal (adresa de email) sa intre in baza de date a Aterman Nicolae Marian
Intreprindere Individuala si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre
aceasta.Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea
Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor
dvs de catre Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala este transmiterea
de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile
administrate de Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala, efectuarea de
statistici interne, fara alte obligatii din partea Aterman Nicolae Marian
Intreprindere Individuala.Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala va prelucra
datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate,
iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Aterman Nicolae Marian
Intreprindere Individuala va transforma datele cu caracter personal in date
anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a
societatii.Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Aterman
Nicolae Marian Intreprindere Individuala si nu vor fi dezvaluite tertilor.Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala  garanteaza confidentialitatea datelor
personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele
drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13);
dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va
adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii
datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru
exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata,
semnata si trimisa catre Aterman Nicolae Marian Intreprindere Individuala cu
sediul in localitatea Sinca Veche nr. 25 Comuna Sinca  , judetul Brasov.Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte,
va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Contul meu | Cum cumpar miere si alte produse apicole | Livrare de miere | Mierea de albine | Contact
Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate | Confidentialitate